12 συλλήψεις σε Αγρίνιο και Ξηρόμερο « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

12 συλλήψεις σε Αγρίνιο και Ξηρόμερο

Κατηγορία Ξηρόμερο στις   2:00 μ.μ.  |  Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Αστυνομία-συλλήψεις
Πλούσιο σε συλλήψεις είναι το σημερινό αστυνομικό δελτίο σε Αγρίνιο και Ξηρόμερο για διάφορα αδικήματα, έπειτα από εξόρμηση αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας.

Ειδικότερα, στο Αγρίνιο συνελήφθησαν δύο άνδρες για εκβιασμό και απόπειρα εκβιασμού αντίστοιχα, για υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου 42χρονης γυναίκας.

Επίσης στο Αγρίνιο συνελήφθη ένας 48χρονος αρτοποιός ο οποίος λειτουργούσε την επιχείρηση χωρίς να διαθέτει το απαραίτητο πιστοποιητικό υγείας.

Συνελήφθησαν επίσης στο Αγρίνιο και στη Γουριώτισσα δύο αλλοδαποί οι οποίοι δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα παραμονής στη χώρα.

Στο Αγρίνιο συνελήφθη και μία 29χρονη σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε απόφαση του Πταισματοδικείου Αττικής η οποία προέβλεπε φυλάκιση 15 ημερών και πρόστιμο 300 ευρώ για παράβαση του ΚΟΚ.

Στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου συνελήφθησαν επίσης κατά τη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων, τρεις οδηγοί χωρίς διπλώματα.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Βόνιτσας συνελήφθη στη Βόνιτσα ένας αλλοδαπός ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα παραμονής και ένας ακόμη 32χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Στο Αρχοντοχώρι Ξηρομέρου συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Κατούνας, ένας ακόμη άνδρας για παρεμπόριο.agriniopress.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html