Αποκλειστικό: Πότε πληρώνονται επίδομα ενοικίου, ΚΕΑ, επίδομα παιδιού Α21 « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Αποκλειστικό: Πότε πληρώνονται επίδομα ενοικίου, ΚΕΑ, επίδομα παιδιού Α21

Κατηγορία Οικονομία στις   8:00 π.μ.  |  Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Αποτέλεσμα εικόνας για Πληρωμες

Η ημερομηνία πληρωμής για το επίδομα ενοικίου, το επίδομα παιδιού, το ΚΕΑ, η σύνταξη και τα επιδόματα των ανασφάλιστων υπερηλίκων και τα επιδόματα στεγαστικής συνδρομής και ομογενών.





Στις 24 Απριλίου σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του dikaiologitika.gr θα πληρωθούν το επίδομα ενοικίου, το επίδομα παιδιού, το ΚΕΑ, η σύνταξη και τα επιδόματα των ανασφάλιστων υπερηλίκων και τα επιδόματα στεγαστικής συνδρομής και ομογενών.



Ειδικότερα το επίδομα ενοικίου θα καταβληθεί σε όσους δικαιούχους εγκρίθηκε η αίτηση τους μέχρι 31 Μαρτίου ενώ θα καταβληθούν και τα αναδρομικά των μηνών Ιανουαρίου, Φεβρουαρίου και Μαρτίου. Οι υπόλοιποι δικαιούχοι θα πληρωθούν στην επόμενη πληρωμή του Μαΐου.



Παράλληλα στις 24 Απριλίου θα πληρωθούν οι υπόλοιποι που δεν πληρώθηκαν και είχε εγκριθεί η αίτηση τους για το επίδομα παιδιού.



Επίσης την ίδια ημερομηνία θα πληρωθεί το ΚΕΑ Απριλίου. Η πληρωμή του ΚΕΑ θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.



Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.



Τέλος θα πληρωθούν από τον ΟΠΕΚΑ οι συντάξεις ανασφάλιστων υπερηλίκων και τα επιδόματα, ενώ θα πληρωθούν τα επιδόματα στεγαστικής συνδρομής και ομογενών.



Πηγή: dikaiologitika.gr 
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html