Πολιτισμική ταυτότητα Μεσολογγίου-Αιτωλικού για τη δημιουργία οικομουσείου στο Αιτωλικό.. « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Πολιτισμική ταυτότητα Μεσολογγίου-Αιτωλικού για τη δημιουργία οικομουσείου στο Αιτωλικό..

στις   12:39 π.μ.  |  Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Αποτέλεσμα εικόνας για δημιουργία οικομουσείου στο Αιτωλικό


Στο πλαίσιο του έργου MUSE (Development and valorization of port museums as natural and cultural heritage sites), το οποίο συχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα INTERREG ΕΛΛΑΔΑ-ΙΤΑΛΙΑ 2014-2020, έγινε μια προσπάθεια καταγραφής της πολιτισμικής ταυτότητας της περιοχής Μεσολογγίου-Αιτωλικού με σκοπό την ανάδειξη ιδεών και πρακτικών μέσω των οποίων η περιοχή μπορεί να αξιοποιήσει την πλούσια πολιτιστική της κληρονομιά και να μετατραπεί σε έναν ελκυστικό τουριστικό προορισμό. 


Το σχετικό αρχείο βρίσκεται στην εξής διαδρομή: http://erfc.gr/muse-cultural-identity

Με αυτήν τη δημοσίευση ανοίγουμε μια δημόσια διαβούλευση και απευθύνουμε  ένα ανοιχτό κάλεσμα στους πολίτες και τους φορείς της ευρύτερης περιοχής Μεσολογγίου-Αιτωλικού. Όποιος/α επιθυμεί να προσθέσει άλλα στοιχεία η να προτείνει άλλες εκδηλώσεις μπορεί να επικοινωνήσει με email στο projects@erfc.gr

Το MUSE είναι ένα από τα 41 έργα που εγκρίθηκαν για χρηματοδότηση κατά την πρώτη πρόσκληση του προγράμματος Interreg V–A Ελλάδα-Ιταλία 2014-2020. Πρόκειται για ένα διμερές πρόγραμμα διασυνοριακής συνεργασίας, το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και με εθνική συμμετοχή των δύο κρατών μελών (Ιταλία και Ελλάδα). Το πρόγραμμα αποσκοπεί στον καθορισμό μιας στρατηγικής διασυνοριακής ανάπτυξης μεταξύ της Απουλίας και της Ελλάδας για την προώθηση μιας δυναμικής οικονομίας βασισμένης σε έξυπνα, βιώσιμα και χωρίς αποκλεισμούς συστήματα, προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των πολιτών των περιοχών αυτών.
Πηγή: iaitoloakarnaia.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html