Καινούριο: Πιστός στον φίλο του που δηλητηρίασαν – Συνεχίζουν να δολοφονούν ζώα (ΦΩΤΟ) « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

Καινούριο: Πιστός στον φίλο του που δηλητηρίασαν – Συνεχίζουν να δολοφονούν ζώα (ΦΩΤΟ)

Κατηγορία Καινούργιο στις   6:30 π.μ.  |  Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

Καινούριο: Πιστός στον φίλο του που δηλητηρίασαν – Συνεχίζουν να δολοφονούν ζώα (ΦΩΤΟ)
Συνεχίζεται η δολοφονία αδέσποτων στο Καινούργιο, καθώς νέα περιστατικά δηλητηρίασης αδέσποτων ανέφεραν αναγνώστες. Στην πρώτη περίπτωση, το σκυλάκι της φωτογραφίας παραμένει δίπλα στον νεκρό του φίλο, συγκεκριμένα η αναγνώστρια που το εντόπιε αναφέρει:
«Καλημέρα! Υπάρχει ένα σκυλάκι που είναι στον δρόμο στην γέφυρα στην Χαραυγή μήπως το αναζητεί κανείς γιατί είναι μόνο του στον δρόμο κ με το νεκρό φίλο του δίπλα… »
Στο δεύτερο περιστατικό, μάχη με το χρόνο έδωσαν σήμερα φιλόζωοι του χωριού οι οποίοι εντόπισαν νωρίς το πρωί ένα σκυλί να ψυχορραγεί. Το μετέφεραν σε κτηνίατρο, του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή και σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση το άτυχο ζώο φέρεται να ξεπέρασε τον κίνδυνο χάρις στις προσπάθειες των ανθρώπων που δεν το παράτησαν και το φρόντισαν.
Επίσης  γίνεται έκκληση προς τις υπηρεσίες του Δήμου Αγρινίου να απομακρυνθεί το νεκρό ζώο που βρίσκεται στο δρόμο προς Παναιτώλιο ,στην γέφυρα της «Χαραυγής»,αριστερά στην άκρη του δρόμου,καθώς αποτελεί εστία μόλυνσης  για τα υπόλοιπα.
kainourgiopress.blogspot.com
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html