
Καρότα με μπέικον...
Υλικά συνταγής
8 καρότα
4 φέτες μπέικον ψιλοκομμένες
6 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. θυμάρι
1 κ.γ. πάπρικα
1 λεμόνι (ο χυμός του)
αλάτι
πιπέρι
Διαδικασία συνταγής
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220οC. Κόβουμε τα καρότα σε μπαστουνάκια και τα ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά. Απλώνουμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και ψήνουμε στο φούρνο για 20-25 λεπτά.
Ενδιάμεσα κατά την ώρα του ψησίματος γυρνάμε μια φορά τα καρότα. Σερβίρουμε περιχύνοντας με λίγο χυμό λεμονιού τα καρότα.
Σας άρεσε; Πατήστε... |
---|
loading...