Α' ΕΠΣΑ: Αποτελέσματα και βαθμολογία της 30ης αγωνιστικής και τελευταία.. « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Α' ΕΠΣΑ: Αποτελέσματα και βαθμολογία της 30ης αγωνιστικής και τελευταία..

Κατηγορία Αθλητικά στις   9:01 μ.μ.  |  Κυριακή 14 Απριλίου 2019



Ολοκληρώθηκε και το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ χθες Σάββατο..




Με νίκες προχώρησαν οι πρώτοι τέσσερις του πρωταθλήματος. Ο Όμηρος Νεοχωρίου  νίκησε με 1 - 0 το Αντίρριο. Το γκολ σημείωσε  στο 5ο λεπτό ο Βαγγέλης Γκάτσης.  Η ΑΕΜ επίκρατησε με σκορ 3-0 και έστειλε στα μπαράζ παραμονής τον ΑΟ Ρηγανά. Στο 54ο λεπτό εε εκτέλεση πέναλτι του Βασιλόγιαννη ανοίγει το σκορ, ο Φονταλής στο 70ο λεπτό έκανε το 2-0 για την ΑΕΜ και το 3-0 στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού..


Η Κατουνά που τελείωσε το πρωτάθλημα στην 7η θέση επικράτησε του ΑΟ Λυγιά που υποβιβάστηκε στο Β' τοπικό με σκορ 0 - 3. Στο 9ο λεπτό ο Βασίλης Νούλας κάνει το 0-1 για την ομάδα της Κατούνας, στο 16ο λεπτό ο Προδρομίτης το 0-2 και με εκτέλεση φάουλ ο Τσιτσομήτσος έκανε το 0-3.

Με τεσσάρα φιλοδώρησε η ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ τον Απόλλων Θέρμου μέσα στο σπίτι του..
Στο 47ο λεπτό  με γκολ του Χρήστου Αγγέλη η Δόξα κάνει το 0 - 1 και στο 53ο λεπτό ο ιδιός παίχτης κάνει το 0 - 2. Στο 67ο λεπτό γκολ του Τζουλιάνο Μούτσα γίνεται το 0-3 και στο 71ο λεπτό ο Ντίνος Ρεπανίδας κάνει το 0 - 4. Στο 81ο λεπτό το γκολ της τιμής με εκτέλεση πέναλτι του Γκίνι ο Απόλλων Θέρμου.

Στα play-off του πρωταθλήματος θ' αγωνιστούν ο Όμηρος Νεοχωρίου, η ΑΕ Μεσολογγίου, η Δόξα Καινουρίου και ο ΑΟ Χάλκειας.

Μπαράζ παραμονής θα δώσουν ο Αχελώος Αγγελοκάστρου με τον ΑΟ Ρηγανά με την ομάδα του Αγγελοκάστρου να έχει το πλεονέκτημα, ενώ υποβιβάζονται ο Αράκυνθος Ματαράγκας, ο ΑΟ Λυγιάς και η Θύελλα Παραβόλας..


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: 



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 


Πηγή: trianteikanews.blogspot.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html